.....................



سوژه اول؛ طرح جدید، سکه 100 هزار ریالی!

احتمالآً در هفته های اخیر با این عکس از سکه ده هزار تومانی مواجه شده اید، جالب است بدانید که درشت ترین سکه 500 تومانی است و تصویر مربوط به سکه گرامیداشت شاه چراغ (ع) به مبلغ هزار ریال است که با فتوشاپ جعل شده است.

ستاد مبارزه با چرندیات (16)

سکه 100 هزار ریالی یا همان 10 هزار تومانی ضرب نشده و این تصویر جعلی است! تمام اسکناسها و مسکوکات رسمی چاپ و ضرب شده در کشور در سایت بانک مرکزی ایران قابل مشاهده است و اخبار تولید آنها پیشاپیش اطلاع رسانی می شود.

از آنجا که سکه ها و اسکناسها دارای ترتیب بوده و از کوچک به بزرگ ضرب می شوند، ادعای ضرب سکه 100 هزار ریالی، پیش از سکه 10 هزار ریالی کذب و نادرست است. درشت ترین و پر قیمت ترین سکه رایج کشوری که ضرب گردیده و در سایت بانک مرکزی نیز قابل مشاهده است، سکه 5000 ریالی یا همان پانصد تومانی است.

سکه موجود در تصویر در 30 دی 1391 با مبلغ هزار ریال در یک سو و و تصویر بارگاه حضرت شاه چراغ (ع) در سوی دیگر منتشر شد که در این تصویر با فتوشاپ عدد آن تغییر داده شده است.

 


 

سوژه دوم؛ رویش درخت جهنمی زقوم در عربستان!

باز هم یک شایعه خنده دار که با هدف قرار دادن اعتقادات مردم سعی در نفرت پراکنی نسبت به اعراب دارد، اتفاقی که مشابهش را خیلی زیاد دیده ایم ولی این بار قضیه کمی مضحک بوده است!

متن شایعه

"ایا تاکنون درخت زقوم را دیده اید ..خداوند تبارک وتعالی در قران میفرماید .. گل این درخت مانند سر شیطانهاست .... همانا وصفش خیلی دقیق است. همانا این درخت در اتش جهنم می روید. واین درخت واقعا در شمال شهر نجد عربستان وجود دارد..."

ستاد مبارزه با چرندیات (16)

پاسخ شایعه

تصاویر منتشر شده مربوط به درخت جهنمی زقوم نیست! بلکه متعلق به غلاف بذر های گل "میمون" با نام علمی "antirrhinum majus" می باشد. دلیل نام گذاری گل میمون این است که ظاهر گل پس از خشک شدن گلها و تولید بذر، شبیه صورت میمون میشوند که نمونه آن به وفور در شهرهای مختلف کشور وجود دارد.

پاداش ها و عذاب های آخرت قابل قیاس با مصادیق دنیایی نیست و مواردی که در قرآن کریم یا روایات نقل شده، تنها تمثیل هایی قابل فهم انسان با سطح درک دنیایی او است. زقوم درختی در جهنم و از عذاب های دوزخیان است که در آیات ۶۲ سوره الصافات، ۴۳ سوره الدخان و ۵۲ سوره الواقعه، از زقوم یاد شده و آنرا عذابی دردناک برای گنهکاران معرفی میکند. تشبیه شکوفه های آن گیاه جهنمی به سرهای شیاطین برای بیان نهایت زشتی و چهره تنفرآمیز آن است، زیرا انسان از چیزی که متنفر باشد، در ذهن خود برای آن قیافه ای زشت و وحشتناک ترسیم می کند.

 



سوژه سوم؛ چرا تعداد پسرها بیشتر از دخترهاست؟


اکثر والدین فکر می‌کنند که جنسیت نوزادشان به‌طور اتفاقی و از طریق کروموزوم‌ها تعیین می‌شود و احتمال دختر یا پسر بودن فرزندشان هم برابر است؛ اما واقعیت این‌طور نیست!

به گزارش ویدئوآل؛ به ازای هر 100 دختر، 106 پسر به دنیا اضافه می‌شود. معمولاً این نسبت نا‌متوازن جنسیتی، سالانه منجر به تولد10 میلیون نوزاد پسر، بیش‌تر از دختران می‌شود. کشورهایی هستند که با دخالت انسانی، احتمال تولد نوزاد پسر را بیشتر می‌کنند؛ اما این امر نسبت ثابت تولد را توجیه نمی‌کند.

نسبت دختر/پسر، به‌وسیله طبیعت تعیین می‌شود. این عدم‌تساوی قبل از تولد هم آشکارا خود را نشان می‌دهد. آمیزش انسان منجر به تولید 150 نطفه نر در برابر 100 نطفه ماده می‌شود.

این گرایش طبیعت به نر، دلیل غم‌انگیزتری دارد. احتمال سقط شدن یا مرده به دنیا آمدن جنین پسر زیادتر از جنین دختر است.حتی پسرانی که از این خطرات جان سالم به درمی‌برند، بیشتر از دختران به بیماری‌های کشنده مبتلا می‌شوند و خطرات مرگبارتری را تجربه می‌کنند. آن‌ها بیشتر از دختران مورد خشونت قرار می‌گیرند. درنتیجه زمانی که این کودکان بزرگ می‌شوند و به سن باروری می‌رسند، نسبت زنان و مردان برابر می‌شود.

ستاد مبارزه با چرندیات (16)

احتمال این که حتی یک پسر به چرخه تولد برسد، به شرایط مادرش در هنگام بارداری بستگی دارد. برای مثال وقتی در اوایل سال 1960 یک قحطی بزرگ کشور چین را فراگرفت، احتمال نسبی تولد نوزاد پسر تا پایان قحطی کاهش پیدا کرد.

به نظر می‌رسد، احتمال آن که میلیاردرهای آمریکایی صاحب پسر شوند بیشتر است. زیست‌شناسی زنان در مواقع دشوار، مانع از بقای پسرها در رحم می‌شود و در اوقات مناسب، احتمال آن افزایش می‌یابد. این گونه الگو در بقیه‌ی پستانداران هم مشاهده شده است.

این‌گونه الگو در بقیه‌ی پستانداران هم قابل مشاهده است. وقتی منابع کاهش می‌یابد، نسبت به مواقع عادی مادران نوزاد پسر کمتری به دنیا می‌آورند. وقتی منابع بیشتر است، آن‌ها پسران بیشتری به دنیا می‌آورند.

بهترین توضیحی که می‌توانیم دراین‌باره بدهیم، از طریق رابطه زناشویی است. هدف اصلی آمیزش، تکثیر و انتقال ژن‌هایمان به شخص دیگری است تا او هم این ژن‌ها را به شخص بعدی منتقل کند.

به دلیل این‌که پستانداران نر، تقریباً همیشه مشتاق به جفت‌گیری هستند، تولید مثل فرزندان دختر چه قحطی باشد چه نباشد تضمین‌شده است.

از سوی دیگر میان نرها برای جفت‌گیری رقابت وجود دارد. یک حیوان نر پروار، شانس جفت‌گیری با تعداد ماده بیشتری را دارد، درحالی‌که نری که به علت قحطی ضعیف شده است، ممکن است اصلاً هیچ شانسی نداشته باشد.

پس در حالت کلی، زادوولد فرزند نر ریسک بالایی دارد. آن‌هم در حالتی که احتمال مرگ بیشتر است و حتی اگر زنده بمانند، ممکن است نتوانند زادوولد کنند.

اما وقتی شرایط مساعد است نرها می‌توانند باعث به دنیا آمدن تعداد زیادی فرزند شوند، اتفاقی که به ریسک بیولوژیکی فرزند پسر داشتن می‌ارزد.

 

*این سوژه یک مقاله آموزشی درباره یک باور قدیمی است و ارتباطی با تیتر و کلیت مطلب ندارد.

 


 

سوژه چهارم؛ چاپ تصویر دکتر مصدق بر روی اسکناس عراقی!

با هم عرق وطن پرستی منجر به دروغ پراکنی شد! کسی که این شایعه عجیب را ساخته به این موضوع فکر نکرده که تصاویر روی اسکناس هر کشور، یکی از مهم ترین تابلوهای افتخار آن مملکت است و به این راحتی به مفاخر سایر ملل اختصاص نمی یابد.

متن شایعه

 "چاپ اسكناس 25 دیناری در عراق با تصویر بزرگ‌مرد تاریخ ایران دكتر محمد مصدق، به مناسبت هفتادمین سالگرد تاسیس انجمن ستاره شناسی بغداد كه توسط او ایجاد شده. انوقت شورای شهر تهران مدعی است . این بزرگ مرد کار خاصی نکرده که خیابانی به اسمش باشه . ملی كردن نفت که کار خاصی نیست؟"

 

 ستاد مبارزه با چرندیات (16)


پاسخ شایعه

در هیچ منبع معتبری گزارشی از چنین اقدامی در عراق یا هر کشور دیگری درج نشده است! این تصویر جعلی و حاصل مونتاژ عکس دکتر مصدق روی اسکناس ۲۵ دیناری عراق در دوران صدام است! زائده های ناشی از برش ناشیانه عکس، بیانگر این امر است!

ستاد مبارزه با چرندیات (16)


انجمنی به نام ستاره شناسی بغداد و با این سابقه یافت نشد و حتی با فرض وجود، ۷۰ سال پیش دکتر مصدق که نماینده مجلس ایران بود در جایگاه تاسیس آن نبود! دکتر مصدق فارغ التحصیل حقوق بود و خدمتی به علم ستاره شناسی نکرده تا چنین انجمن فرضی، در سالگرد تاسیسش چنین اقدامی کند!

بر روی پول ملی کشورها، سمبل های هویتی، فرهنگی، ملی، مذهبی و سیاسی ملتشان چاپ می شود و چنین اقدامی بی دلیل و به دور از عقل و عرف است! نقد ها و دیدگاههایی متفاوت به اندیشه و عملکرد دکتر مصدق، موجب عدم توافق شوراهای شهر تهران از ابتدای انقلاب تا کنون بر سر نامگذاری خیابانی به نام وی است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: ستاد مبارزه با چرندیات ، ،

نوشته شده توسط مهدی افشارزاده در دو شنبه 13 ارديبهشت 1395

و ساعت 5:35



.:: Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by mahdiiyar ::.
.:: Design By :
wWw.loxblog.Com ::.




این وبلاگ صرفا جهت راهنمایی،مشاوره و اطلاع رسانی ساخته شده است.آشنایی با قوانین پناهندگی زیر نظرسازمان ملل




دلنوشته
گوناگون
جملات ادبی
عکاسباشی
کاتاتونیک
زندگی زیباست
جملات و عکس نوشته های الهام بخش و زیبا برای زندگی
پاراگراف کتاب
اشعار
احمد شاملو
حكيم عمر خيام نيشابوري
سید محمدحسین بهجت تبریزی (شهریار)
پروین اعتصامی
قیصر امین پور
فریدون مشیری
ایران همیشه سبز
تونل زمان
فوتبال یعنی
ستاد مبارزه با چرندیات
به سوی دموکراسی
رگا
هیچ
مهدیاریسم
یک کلام حرف حساب
سبک زندگی
آلزایمر
کپشن خاص
کاف
دیالیکت




مهدی افشارزاده




آیا حذف اکانت مشکل ریپورت را حل می کند؟
اینستاگرام؛ چگونه فالوور بیشتری جذب کنیم؟
چرا «فاطما گل» این قدر پرطرفدار است؟
ربات های تلگرامی که شما را همه فن حریف می کند+ آموزش
ردیاب ارزان ماشین
جلو پنجره جک جی 5

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تریبون تنهایی من و آدرس mahdiiyar.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا












تنهایی , جملات زیبا , اس ام اس های عاشقانه , جملات عاشقانه , عکس , خیانت , عاشقانه , طبیعت , منظره , بوسه , بغل , رومانتیک , جملات زیبا,اس ام اس های عاشقانه,جملات عاشقانه , عاشقی , دلنوشته ,




»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 273
بازدید کل : 46520
تعداد مطالب : 1223
تعداد نظرات : 232
تعداد آنلاین : 1